TÁMOGATÓINK:

Sponsor_IconNyíregyháza, Újfehértó, Nábrád, Jármi Önkormányzatai – lehetővé teszik a településeken a szolgáltatások biztosítását.

Nyíregyházi Állatpark – minden évben biztosítják a helyszínt és a csodálatos környezetet az egyik legnagyobb rendezvényünkhöz.

Szabolcs Takarékszövetkezet, Nyíregyházi Kenyérgyár  – adományaikkal rendszeresen hozzájárulnak az „Ez a mi napunk” rendezvényünk színvonalának növeléséhez.

E.ON Hungária Zrt. – adományával nagymértékben hozzájárul az „Ez a mi napunk” rendezvényen a programok és az ellátás biztosításáról 2015-ben.

„Victoria a Gyermekekért” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány – játék eszközök telepítésével hozzájárultak nábrádi, majd újfehértói telephelyünkön a fogyatékos gyermekek terápiás fejlesztéséhez.

Römi-Tex Kft., Pa-Comp Kft., Marcsi Ker. Kft., Joker Italnagyker., Karcsi Cukrászda, Szamaritánus Bolt – rendszeres tárgyi adományaikkal hozzájárulnak a fogyatékos gyermekek és felnőttek ellátásához.

ÚJFEHÉRTÓN:

Újfehértó Város intézményei, szervezetei, különösen Zajty Ferenc Kulturális Központ, Újfehértói Erkel Ferenc Általános Iskolai Tagintézmény, KomédiáSokk Színpad tagjai – kulturális tevékenységükkel hozzájárulnak ellátottaink művészeti életben való részvételéhez.

Az ellátottaink szülei, hozzátartozói, különösen Frankó Józsefné és Suták Antalné – segítő együttműködésükkel és adományaikkal támogatják munkánkat.