Tájékoztatás projekt előrehaladásról

A projekt 1. mérföldköve 2020.12.31-én zárult le. Az első mérföldkőben a bölcsőde udvarán kialakítottunk egy akadálymentes játszóudvart. A játszóudvar része egy akadálymentes játszóvár, egy mini fészekhinta, egy akadálymentes homokozó, illetve egy két állásos lengőhinta. A hinták alatt az ütéscsillapítás gumilappal van biztosítva. A játszóudvar megfelel az arra vonatkozó előírási követelményeknek.Az eszközök elrendezése és kialakítása figyelemebe veszi a bölcsődei ellátásba kerülő gyermekek életkori sajátosságait, színes és érdekes játéklehetőséget biztosít.

A bölcsődei helyiségek közül egy szobában 11m2 falterületen sófalat alakítottunk ki, 16 cm vastagságban, natúr borovi fenyő rácsozással és 25 cm-es ülőpaddal.A sófalba 5 db 40×40 cm-es himalájai sótéglából készített prizma lett kialakítva, melyet ledes lámpák világítanak meg. A sófal tetején színterápiás led csík lett szerelve.

A belső felújítási munkálatok részben elkészültek, az udvaron parkoló kialakítása, térburkolás, parkosítás, illetve eszköztároló kialakítása szükséges még. Az épületben a gyermekek részére mosdók és toalettek kialakítása történik meg.

 

 

A projekttel kapcsolatosan információ kérhető:

Nagy Tímea Zita Projektvezető (+36-70/636-3494)

 

ERFA-logó

Megszakítás