Alapadatok
Mérföldkő sorszáma 2.
Időtartama 2018.09.01-2018.10.31.

 

Az ÉFOÉSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete az EFOP-3.1.6-16-2017-00010 azonosítószámú „Kapaszkodók” című projektjének 2. mérföldköve is lezárult.

 

Elvégzett feladatok:

  1. A Műhelymunkák (6 alkalom) A telephelyeken megtörtént a projektben vállalt felkészítő munkához szükséges10-10 fő tanuló, összesen 50 fő tanuló kiválasztása, illetve jelenlegi állapotának felmérése a TARC teszt alapján. Így pontos képet kaptunk arról, hogy milyen konkrét képességbeli területek fejlesztése szükséges a következő időszakban. Ezenkívül a kollégák gyakorlatban is elkezdték használni a projekt kapcsán beszerzett fejlesztő eszközöket, melyek nagymértékben hozzájárulnak a modern, innovatív fejlesztő munkához.
  2. A beérkező árajánlatok alapján kiválasztottuk, és az adott cégtől megrendeltük a célcsoport részére a pályázat logójával azonosító adataival nyomott pólókat. Elkészültek a telephelyek információs térképei, illetve a helyiségeket jelző piktogramok, az akadálymentes közlekedést segítő vezető sávok.
  3. Az érzékenyítő program keretében vállalt kirándulás is megtörtént. 60 fő közvetett célcsoport bevonásával Sárospatakra kirándultunk. Idegenvezetéssel megtekintettük a Rákóczi várat, ágyúöntő műhelyt, illetve egy közös ebédet is elfogyasztottunk és közben lehetőség nyílt arra, hogy az ellátás, illetve szolgáltatások kapcsán felmerült kérdésekre választ adjunk, megoldási lehetőségeket vázoljunk fel.2020_also_weboldalra

 

2018.október 31.