Alapadatok
Mérföldkő sorszáma 2.
Időtartama 2018.09.01-2018.10.31.

 

Az ÉFOÉSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete az EFOP-3.1.6-16-2017-00010 azonosítószámú „Kapaszkodók” című projektjének 2. mérföldköve is lezárult.

 

Elvégzett feladatok:

  1. A Műhelymunkák (6 alkalom) A telephelyeken megtörtént a projektben vállalt felkészítő munkához szükséges10-10 fő tanuló, összesen 50 fő tanuló kiválasztása, illetve jelenlegi állapotának felmérése a TARC teszt alapján. Így pontos képet kaptunk arról, hogy milyen konkrét képességbeli területek fejlesztése szükséges a következő időszakban. Ezenkívül a kollégák gyakorlatban is elkezdték használni a projekt kapcsán beszerzett fejlesztő eszközöket, melyek nagymértékben hozzájárulnak a modern, innovatív fejlesztő munkához.
  2. A beérkező árajánlatok alapján kiválasztottuk, és az adott cégtől megrendeltük a célcsoport részére a pályázat logójával azonosító adataival nyomott pólókat. Elkészültek a telephelyek információs térképei, illetve a helyiségeket jelző piktogramok, az akadálymentes közlekedést segítő vezető sávok.
  3. Az érzékenyítő program keretében vállalt kirándulás is megtörtént. 60 fő közvetett célcsoport bevonásával Sárospatakra kirándultunk. Idegenvezetéssel megtekintettük a Rákóczi várat, ágyúöntő műhelyt, illetve egy közös ebédet is elfogyasztottunk és közben lehetőség nyílt arra, hogy az ellátás, illetve szolgáltatások kapcsán felmerült kérdésekre választ adjunk, megoldási lehetőségeket vázoljunk fel.

 

2018.október 31.